POVESTEA NOASTRĂ

25.11.2007- Membrii fondatori se întrunesc și caută soluții pentru constituirea asociației. În componența grupului de inițiativă au fost:

-prof. Vasile Liviu

-prof Anicolăesei Valeria

-prof. Goldiș Maria

-prof Dominte Dana

    În scurt timp se alătură prof. Gelu Costăchescu Jr. și echipa trece la lucru.Se întocmesc documentele premergătoare dar timpul trece și pentru că am trecut în anul 2008,asociația noastră nu se mai poate numi „Alternative 2007”. La 12.01.2008 se stabileste denumirea „Alternative 2008 Pașcani” Întocmim Actul de Constituire iar mai târziu Statutul Asociației.

   Se constituie consiliul de conducere urmand demersurile juridice. În primăvara anului 2008 prin Hotărârea  Judecătoriei 1674/2008 organizația noastră este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor.  Prof. Vasile Liviu este ales preşedintele asociaţiei de către membrii fondatori. 

    Colaborăm cu Fundaţia Go Care Norge, iar in anul 2013, la propunerea preşedintelui, dl. Harry N Samuelsen schimbăm denumirea Asociaţiei în Go Care România cu acordul Secretariatului General al Guvernului României.

În prezent activăm doar în Municipiul Paşcani având ca obiectiv extinderea organizaţiei şi în alte localităţi din ţară. Preşedintele Asociaţiei Go Care România este în prezent domnul Gelu Costăchescu Jr. director executiv fiind domnul Vasile Liviu. Din consiliul de conducere mai fac parte: d-na Maria Goldiş Şi d-ra Diana Simona Costan.

În prezentarea video vă aducem în atenție câteva aspecte din activitatea noastră până în anul 2018, la 10 ani de la înființare:

Documente